Topp 3 farsdag presenttips

Som du antagligen inte har undgått börjar fars dag att närma sig, vilket till och med kanske är anledningen till att du har letat dig in till denna sida. Du står åter igen med det eviga dilemmat – vad ska jag ge min pappa i fars dag-present? Lugn, vi på Designish ska allt se till att hjälpa dig. Här kommer våra topp 3 tips till vad vi tror att din pappa hade uppskattat att få en kall novembersöndag.

  • Karaff

En karaff är både praktisk och stilren. Istället för att låta drycken vara kvar i flaskan eller tetrapacken, varför inte höja stämningen till max genom att hälla upp i en smakfull karaff? Oavsett om det är vatten, whiskey, vin eller saft så kommer drycken att platsa perfekt.

76439_0dbf326ca6c665889ef14b59f3f9c61a

Denna karaff från Firm Living är våran absoluta favorit. Du hittar den här.

  • Nyckelring

I våra pappors liv händer det ofta mycket, och nycklarna brukar bli det objekt som alltid är ett ständigt dilemma att hålla reda på. Vad kan då passa bättre än att hjälpa far att hålla sig organiserad genom en snygg och innovativ nyckelring?

 

kr77-c_520x400_1024x1024

Vi rekommenderar denna oerhört snygga och roliga nyckelring från Kikkerland. Du hittar den på Åhlens.

  • Ljusstake

Vi tror självklart också att våra pappor uppskattar snygga inredningsprylar. En mörk och kall novemberkväll uppskattar nog vi alla även levande ljus. Med en vacker ljusstake får man båda delarna och därför tycker vi att det är en perfekt fars dag present.

107956-ljusstake-iris-1339-1_1

Denna fantastiska ljusstake är från Oscarclothilde och du hittar den här.

Hoppas att ni känner er inspirerande och att ni lyckas hitta en bra fars dag present. Annars, varför inte ge bort en prenumeration på Designish?

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s